Tendinţe în MAKE UP pentru iarna 2014

Iarna asta, look-ul perfect este dat de elementele îndrăznețe combinate cu cele puțin mai discrete. Iată trei sfaturi de la specialiştii în make up, care cu sigutanţă te vor face să străluceşti în iarna 2014.

1. Sprâncene mai pline
Tot ce trebuie să faci este să iei un creion de sprâncene și să trasezi cu mișcări scurte dar rapide pe linia sprâncenei, creând un aspect natural și mai plin. 
Ai grijă totuși la culoare: dacă ești brunetă, alege o culoare cu două tonuri mai deschisă decât culoarea naturală a sprâncenelor, iar dacă ești blondă, folosește una cu un ton mai închis.


2. Mai puțin blush
Eliminând blush-ul din machiajul zilnic îți permite să te concentrezi mai mult pe pielea ta. Poți să sari peste el și să optezi pentru un contur al pomeților, liniei părului și a bărbiei sau poți alege un blush roz puțin mai deschis decât culoarea pielii tale, pe care să-l aplici pe colțurile ochilor. Îți vei lumina astfel întreaga față.

3. Mult contur de ochi
În acest sezon, conturul de ochi este vedetă. În formă de aripă sau forme geometrice, totul este posibil. Lasă pleoapa fără fard și trasează conturul.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Cercul culorilor