Miresele in pas cu moda, tendinte machiaj in anul 2015.

Culorile naturale sunt cele mai atractive și recomandate dacă vreți un machiaj discret de mireasă. Ele vor fi în trend în anul 2015, venind în culori piersici, sub formă de pulbere sau nude. Acestea sunt 
nuanțele care se combină perfect cu pielea și, cu texturi și baze luminoase.



Alte culori dominante în machiajul de mireasa vor fi tonurile de verde smarald, acvamarin sau auriu, care aduce un plus de luminozitate.
Toate miresele ar trebui să parieze pe accente sofisticate și naturale, acestea de asemenea, au fost văzute în ultimele parade de modă de mireasă. Machiajul buzelor este îmbunătățit cu o strălucire naturală, aceasta fiind o tendința în machiajul de mireasă pentru anul viitor.
De asemenea, machiajul fumuriu este unul dintre tipurile de machiaj care nu iese din stilul printre mirese. Dar țineti cont de faptul că nu arată bine cu orice rochie de mireasă. Cel mai bine este de a face un test cu rochia înainte, pentru a vedea dacă aspectul de felină este cu adevărat potrivit pentru dvs în ziua nunții.
Sprâncenele trebuie să fie bine definite. În anul 2015 se poate paria pe sprâncene definite și groase. Pentru a completa look-ul, puteți folosi un ruj de culoare nud sau neutru.
Pentru miresele mai îndrăznețe care vor să fugă de prototipul clasic, vă sugerăm să purtați un machiaj în culori contrastante. De exemplu, puteți combina o atingere de roz cu portocaliu, și un ton deschis pentru buze.








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Cercul culorilor