Evidentierea ochilor caprui



Stim ca femeile cu ochii caprui sunt increzatoare si pline de mister.
Daca te aflii printre ele noi iti vom recomanda cateva detalii importante pentru un machiaj corespunzator cerintelor tale.
Alegerea nuantelor sunt importante pentru tine, daca doresti ca ochii tai sa transmita mai multa expresivitate.
Astfel, o nuanta de fard mai deschisa va oferi ochilor tai un aspect natural, iar o nuanta mai inchisa va da ochilor tai un look dramatic. Prin combinarea a doua sau mai multe culori, vei putea crea diferite efecte prin care ochii tai vor capata mai multa senzualitate.
Esti norocoasa pentru ca vei putea purta aproape toate nuantele de fard, in principiu cafeniul, caramelul, maro-ul inchis, ciocolatiul si bejul te vor prinde de minune. In plus, creionul negru sau maro iti va pune si mai mult ochii in evidenta.
Nuantele potrivite ochilor tai sunt:
-bronz, auriu, bej sau crem pentru un aspect stralucitor si fermecator;
-verde, kaki, albastru sau bleumarin pentru ca machiajul tau sa fie mult mai remarcat;
-mov, lila sau roz piersica pentru o definire deosebita a trasaturilor.
Iar pentru un machiaj cuminte si foarte elegant incearca nuante de maron, ciocolatiu sau pamantiu.
Ochii caprui sunt adesea formati din mai multe nuante, de la culoarea mierii pana la maron-negru. Acestea schimbandu-se in functie de lumina naturala, artificiala sau in functie de culoarea fardului ales.
Ideal este ca, inainte sa aplici fardul propriu-zis, sa folosesti o baza speciala, astfel incat acesta sa nu se intinda sau stearga, iar culorile sa ramana proaspete, fara sa se intrepatrunda.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Cercul culorilor